Få et nyt køkken med et lille budget

Selv hvis du har et lille budget, betyder det ikke, at du ikke kan gøre noget ud af din indretning derhjemme og lave om på de ting, som du er utilfreds med. Hvis du gerne vil ændre på nogle ting, men ikke har et kæmpe budget til det, kræver det bare af dig, at du tænker lidt kreativ og er frisk på nogle gør-det-selv-projekter. Hvis du godt kunne tænke dig et helt nyt køkken, kan du sagtens gøre det for få penge.

Indholdsfortegnelse

Mal hele dit køkken

En klat maling kan i nærmest alle sammenhænge være med til at skabe forandring eller give nogle ting nyt liv. Hvis du som det allerførste begynder at male alle vægge i dit køkken, er du allerede et godt stykke. Men hvis du så ovenikøbet maler alle låger og skuffer i køkkenet i en ny farve, vil du være nået et endnu længere stykke. Allerede der vil du føle, at du har fået et helt nyt køkken. Du kan gøre lågerne og skufferne endnu flottere, hvis du finder nogle nye greb at sætte på.

Udskift din bordplade

Hvis du bor i et ældre hus, ser din bordplade garanteret lidt slidt og gammel ud. Derfor vil det klæde køkkenet rigtig meget at få en helt ny. Du kan finde et stort udvalg af laminatbordplader her, som ikke koster en formue. Hvis du både maler dit køkken og udskifter din bordplade, vil du virkelig kunne skabe en stor forandring for få penge.

Prikken over i’et

Hvis du vil sætte prikken over i’et i dit nye køkken, skal du pynte op med nogle nye nips og ting. Du kan f.eks. købe en ny vase til vindueskarmen, eller købe en fin holder til nogle friske krydderurter. Du kan også hænge nogle fine billeder på væggen eller sætte en fed knivblok på bordet.

You may also like...