Sådan får du en børnevenlig have

I takt med familien ofte forøges, er det ofte ikke længere nok kun at have en smuk og harmonisk have, med hyggelige kroge, små stier og hyggelige blomsterbede i alverdens farver. Lige pludselig er man forældre, og skal til at prioritere et lille barn før stort set alt i denne verden. Dette indebærer også haven, som i mange tilfælde har brug for en mindre opdatering, i takt med at børnene bliver ældre.

Undgå giftige buske og blomster

Især når der er tale om små børn, er det mere vigtigt end nogensinde før at fjerne eventuelle giftige buske og blomster. Børn kan ikke kende forskel på giftige bær og normale bær, og disse kan nemt forveksles for barnet, derfor er det bedst bare at undgå dem. Herudover har børn i deres yngre og charmerende år ofte en tendens til at alt skal i munden og smages på, hvilket igen leder tilbage til den konklusion, at giftige blomster ikke bør være indenfor børns rækkevidde i haven.

Sørg for at der er aktiviteter til børnene

Når børnene bliver lidt større og begynder at gå i skole, er det nogle helt andre bekymringer man som forældre har. For det er klart man ønsker at ens børn skal komme ud at nyde den friske luft, i stedet for at sidde inde foran computerskærmen med vennerne. Men for at børnene gider at kommer ud, skal det på et vist punkt være attraktivt for dem. Børn ønsker at blive underholdt og lege. Derfor kan det være en strålende ide at sætte fodboldnet eller en basket kurv op i haven, som giver massere anledning til sjov og spas i flere timer. En ting børn i den alder også har mange glædelige timer med, er en trampolin. Er du i tvivl om hvilken der kunne matche jeres have og børn, kan du læse mere på fx trampolinguiden.dk.

You may also like...