Sådan forbedres hjemmekontoret

Hjemmekontoret er det rum i boligen, hvor du arbejder mest. Derfor er det også vigtigt at sørge for, at det er et behageligt rum at opholde sig i. Dette kan nemlig fremme effektiviteten i arbejdet markant. Her får du et par ideer til, hvordan du kan forbedre hjemmekontoret.

Indholdsfortegnelse

Struktur og orden

Struktur og orden indebærer ikke blot, at hjemmekontoret ikke skal være fuldstændig rodet. Det indebærer ligeledes, at man skal have orden i sine planer, sine tider og sine arbejdsopgaver. Det kan nemt blive meget overvældende, når man har en masse opgaver og deadlines, som ikke er blevet sat i orden. Arbejdsmængden kan nemt føles meget større end den er, når man ikke har styr på, hvornår dette arbejde skal være færdigt. Derfor kan man gøre et par ting, som netop lader dig strukturere dit arbejde effektivt. Først og fremmest bør du få dig en kalender. Med en kalender i kontoret kan du nemlig få orden i dine arbejdsrelaterede og personlige planer. Endvidere er det vigtigt løbende at holde styr på de daglige planer for dagen eller ugen. Dette kan gøres ved brug af eksempelvis post-it notes. Disse kan hænges op ved computeren, så du altid har et overblik over dit arbejde.

Smart stoleunderlag

Endvidere kan det være rart med et stoleunderlag under stolen i hjemmekontoret. På den måde kan du nemt og hurtigt bevæge dig rundt med din stol. Det vil ligeledes være mindre højlydt, når stolen ruller hen over det stabile stoleunderlag.

Motiverende posters

Nogle gange kan det godt være meget svært at overtale sig selv til at komme i gang med arbejdet. Dette gælder især, når arbejdet syntes at være meget ensformigt. Dermed er det meget vigtigt at have forskellige ting i kontoret, som kan holde motivationen oppe. Dette kan eksempelvis være nogle gode, motiverende posters, som hænger rundt omkring i kontoret. Så kan du arbejde lidt mere målrettet.

You may also like...