5 ting, du glemmer

Når man står midt i flytterodet, kan det indimellem være svært at bevare overblikket. Det er især svært at finde ud af, hvad du mangler, og hvad du allerede har til det nye hjem. Man er så vant til det nuværende hjem, at det kan være helt umuligt at forestille sig, hvad man kan komme til at mangle, når man pludselig bor et nyt sted. Her har vi samlet nogle af de mest almindelige ting, som folk glemmer at købe, når de flytter.

Gardiner

For de fleste mennesker er gardiner en næsten ligegyldig del af indretningen, som de ikke skænker mange tanker. Derfor er det en af de ting, man nemt glemmer, når man skal flytte. Det kan være en fordel af investere i et par enkle plisségardiner i starten, som du eventuelt kan skifte ud, når du er kommet helt på plads. Plisségardiner gør ikke meget væsen af sig, og de passer ind i de fleste hjem. Samtidig skærmer de effektivt af udefra, uden at mørklægge rummet. Med andre ord: det perfekte basisgardin.

Plisségardiner kan købes mange steder på nettet, bare du kender målene. Se for eksempel her.

Seng

Sengen er nok ikke det første, du tænker på, når du drømmer om dit nye hjem. Det er dog godt at skænke den et par tanker inden flytningen. Det er nemlig vigtigt at tjekke, om din seng kan komme ind i det rum, den skal stå i. Især hvis den ikke kan skilles ad, er det vigtigt, at du er er opmærksom på trapper, smalle døre og lignende.

Hvis du har været lidt træt af din seng, er det også nu, du skal overveje, om den skal skiftes ud. Der er nemlig ingen grund til at skulle slæbe rundt på et så stort møbel flere gange end højst nødvendigt.

Køkkenrulle og toiletpapir

En af de mere overkommelige ting, som folk glemmer, er køkkenrulle og toiletpapir. Du har formentlig rester fra dit nuværende hjem, som du kan tage med, men det er altid godt at have lidt ekstra – især hvis de bliver væk i flytterodet.

Med de forskellige beskidte opgaver, der følger med en flytning, er det samtidig praktisk at have rigeligt med papir i nærheden.

Sæbe

Ligesom med papir er sæbe en af de ting, man nemt glemmer. Især sæbe til håndvasken i køkkenet og på toilettet er det godt at købe lidt ekstra af, så I ikke løber tør under flytningen. Du skal nemlig også regne med, at håndvaskene bliver brugt flittigt i flyttedagene.

Gulvtæpper

Gulvtæpper er en usædvanlig ting at tænke over i forbindelse med en flytning, men ikke desto mindre praktisk. Du kan nemlig risikere, at gulvtype, isolering og lignende er helt anderledes i dit nye hjem, så du pludselig mangler lidt varme på gulvet. Hvis du skal have et væg til væg-tæppe, er det meget besværligt at lægge, når alle møblerne er flyttet ind, så derfor er det en god idé at overveje det på forhånd.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *