Åbn døren til en ny verden

Står du på (dør)tærsklen til at skulle blive forældre og ligger søvnløs om natten over, hvordan man mon forvandler jeres dejlige 2-værelses lejlighed til en 3-værelses?

Med etablering af en skillevæg, behøver det skam ikke at være et ønske, der aldrig kan gå i opfyldelse. Og med det store udvalg af indvendige døre på markedet, er det muligt at finde en stil og funktionalitet, som netop passer til dig.

Giv dit lille barn en tryg base

Når man er blevet forældre og samtidig bor i en lille lejlighed, kan bekymringerne om, hvorvidt man burde flytte til noget større hurtigt melde sig. Men måske er økonomien ikke lige til det eller også er I bare super glade for den lejlighed, I bor i. Er der plads i lejligheden, kan det være en fin løsning at etablere en skillevæg, som deler soveværelset i to. Således lærer barnet at sove på sit eget værelse og mor og far får lidt mere privatliv samtidig med, at man stadig er indenfor hinandens allernærmeste rækkevidde. For at spare plads i de to rum, kan det være en oplagt mulighed at vælge en skydedør, og ønsker man at kunne holde mere øje med barnet, kan en fransk dør med gennemsigtigt glas være at foretrække. Ja, for nogen kan det måske endda være en fordel at vælge en dør, der er en smule mere lydisolerende.

Noget for enhver pengepung

At blive forældre kan være en temmelig bekostelig affære, men det behøver en ny dør til projekt skillevæg ikke at være. Med et bugnende udvalg på markedet er der med sikkerhed både noget for enhver smag og også i mange forskellige prisklasser. Der er selvfølgelig også muligheden at gå efter brugte døre. På denne måde kan du gøre noget godt for miljøet samtidig med, at der kan indsættes lidt ekstra på børneopsparingen.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *