Træt af dine gamle gulve? Få dem afslebet, og så er så gode som nye igen!

Mange husejere drømmer om et hjem med smukke gulve. Det er ikke altid, at drømmen er realiseret fra start, men det kan du gøre noget ved. Måske går du ud fra, at det bare er nemmere at få lagt nye gulve, men sådan er det ikke altid. Spar nemlig på naturens ressourcer ved at få afslebet dine gulve. Hvis du har købt eller ejer et gammelt hus med gamle gulve, så er det ikke altid, at de bare skal rives op, nej de kan i mange tilfælde slibes, og så vil de være så gode som nye.

Indholdsfortegnelse

Disse gulve kan tåle gulvafslibning

Det er desværre ikke alle gulve, der kan tåle en omgang afslibning desværre. Hvis du er ejer af et hus med laminatgulv, så indgår du ikke i kategorien, for gulve der kan afslibes. Hvis du har lamelgulve kan de i nogle tilfælde afslibes, hvis de er i en god stand og ikke har dybe ridser eller andet – det vil nemlig ikke gavne gulvet, da det i sidste ende, vil blive mere beskadiget end før. Parketgulve kan som regel afslibes, men hvis gulvet har store og dybe ridser og mærker, så kan gulvet ikke slibes – i dette tilfælde vil du være bedre tjent ved at lægge et nyt gulv. Massive plankegulve kan altid afslibes og endda også høvles, og så vil det være så godt som nyt. 

Hvad koster en gulvafslibning?

Prisen på gulvafslibning kommer an på mange ting. Først og fremmest hvilken type gulv du har, og derefter hvor stort et område af gulvet, skal slibes ned. Som regel er det lettere for afslibningsfirmaet at afslibe gulvet i et stort rum i stedet for to mindre rum. Det skyldes, at firmaet skal rundt i endnu flere hjørner. Hvis du har store plankegulve kan prisen godt være højere, end hvis du havde parketgulve. Det skyldes, at plankegulve som regel er mere bulet og bøjet end for eksempel parketgulve. Der skal derfor bruges mere tid på at rette plankegulvene ud. 

Du kan ikke kun få slebet din gulv

Det er ikke kun dit gulv der kan tåle en omgang slibning. Hvis du har en køkkenbordsplade, som er lavet af træ, så kan den også godt få en omgang hos en afsliber. En gammel køkkenbordsplade kan sagtens gøres i tip top stand igen, efter mange år i brug. På klartilbolig.dk kan du finde en masse inspiration til, hvordan du kan indrette din bolig, og gøre den i en super lækker stand. 

Bor du i hovedstadsområdet?

Hvis du bor i Hellerup eller omegn, så kan du med fordel benytte dig af Gulvafslibning Hellerup. Et lokalt firma er ofte gode at være i kontakt med, da de hurtigt kan nå ud til dig, og løse de opgaver og udfordringer, du måtte stå overfor. Hvis du er glad for Gulvafslibning Hellerup, men desværre bor mere end 30 kilometer væk, så skal du betale et gebyr for den gode service.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *