Det skal du være opmærksom på når du flytter

Når man skifter sit hjem ud med et andet, er der mange forholdsregler man skal tage sig inden man vælger et nyt hjem.  Hvis man ikke har gjort sit forarbejde grundigt, så kan der komme ubehagelige overraskelser, når man er flyttet ind. Det kan enten være i form af dårlig vedligeholdelse, hvorfor der kan være materielle skader.  Denne artikel kommer med tips til, hvilke ting du skal holde øje med inden du flytter ind i dit nye hjem.

Indholdsfortegnelse

Praktiske foranstaltninger

Inden man flytter permanent til en nyt adresse, så er der mange forbehold og praktiske ting der skal ordnes. Først og fremmest skal man overveje hvordan man får fragtet sine ejendele fra det ene sted til det andet. Skal det ske ved hjælp af flyttemænd eller klarer man det selv?.

I den forbindelse er det vigtigt at overveje hvordan man er forsikret, hvis uheldet er ude og der sker noget med ens ejendele vil det være dumt ikke at være forsikret.  Lige sådan er det vigtig at melde børn ind i diverse institutioner i god tid, således de ikke står og ikke kan komme i skole eller børnehave, fordi man har sovet i timen.

Husets stand

Noget af det vigtigste er at få vurderet husets eller lejlighedens stand inden køber et nyt hus eller flytter ind.  Her kan det være en god idé, at hyre professionel hjælp i form af en byggetekniskrådgiver. Hvis der er fejl og mangler er det ikke noget du skal stå til ansvar for, som enten køber eller lejer. Hvis man køber, er det for mange mennesker i dagens Danmark en af de største investeringer i deres liv, hvorfor det ikke bare ikke må være nogle for defekter, så som fugt i kælder eller vinduer, som alligevel snart står till at skulle udskiftes. Hvis uheldet er ude og der skulle være problemer med blandet andet fugt i kælderen, så er der hjælp at hente.  Der kan man med fordel få et nedslag i prisen, hvis sådanne defekter findes og derfor vil det være favorabelt at snakke med sin rådgiver om, hvorvidt det kan betale sig at lave sådanne skader eller om der skal bygges helt nyt.

Boligkontrakten

Det juridiske aspekter er for mange en jungle af fancy og kringlede ord, som kan være svære at forstå  medmindre man har en uddannelse, der gør en i stand til det.  Når først lejeaftalen eller købekontrakten er underskrevet, er der ingen vej tilbage. Derfor vil det alt andet lige være en god idé at alliere sig med en juridisk rådgiver, således at man ikke kommer til at skrive under på noget, som man ikke er indforstået med.  Det kan sagtens være det er trælse penge, at skulle af med, men med en boligadvokat, så har du en der altid vil tage dit parti og denne person vil også være i stand til at rådgive dig omkring prisen på lejemålet eller huset.

Konklusionen må derfor være, at uanset om du skal købe eller leje et hus, så skal man ikke være for fin til at ansætte rådgivere, da det kan være lønsomt på den lange bane. Få mere information om leje af hus.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *